Alegri: Nismo mogli svih 90 minuta kao u prvih 55

Izvor: Sportal.rs, 14.Dec.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Nismo mogli svih 90 minuta kao u prvih 55

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegova ekipa u meču protiv Sampdorije nije mogla da igra ceo meč istim intenzitetom kao u prvih 55 minuta.

- Šteta što nismo pobedili, jer smo dominirali u prvom poluvremu sa mnogo šansi. Borili smo se posle pauze, ali ne može da se igra svih 90 minuta kako smo to radili u prvih 55. Stvorili smo toliko prilika, ništa nismo dozvolili Sampdoriji - rekao je Alegri za italijanske medije.

Fudbaleri Juventusa i Sampdorije odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << su nerešeno - 1:1 u prvoj nedeljnoj utakmici 15. kola Serije A. Juventus je poveo u 12. minutu golom Patrisa Evre, a bod timu Siniše Mihajlovića doneo je Manolo Gabijadini u 51. minutu.

- I dalje smo prvi na tabeli i to je ono što se računa - dodao je Alegri.

Juventus je prvi na tabeli Serije A sa 36 bodova, dok je Sampdorija peta sa deset bodova manje.

(Foto: Beta/AP /Felice Calabro')

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.