Alegri: I Napoli cilja Skudeto

Izvor: TV Arena Sport, 14.Nov.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: I Napoli cilja Skudeto

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da po njegovom mišljenju Napoli i Roma imaju šanse u borbi za titulu Serije A, uprkos velikoj prednosti njegovog tima.

"Roma nam je najveći konkurent za titulu, ali ne smemo da zaboravimo ni Napoli. Trener Rafael Benitez na raspolaganju ima odličan tim, iako su nešto lošije krenuli prvenstvo. U dobroj su formi i biće neizvesna trka za Skudeto. Velika prednost im je što ne igraju Ligu šampiona, pošto Liga Evrope nije veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << opterećenje", rekao je Alegri.

Torinski tim, koji je poslednje tri godine bio šampion, nalazi se na prvom mestu na tabeli italijanskog šampionata sa 28 bodova, tri boda više od drugoplasirane Roma i sedam od trećeg Napolija.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Obezbedite naš paket na vreme i pratite mečeve Italijanskog prvenstva.
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.