Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Albanija - najgora noć u karijeri"

Veče kada je brujala Evropa, ali i svet o prekidu meča Srbije i Albanije nije i ne može da "izbledi" iz uma srpskih reprezentativaca. Svoju priču za magazin "FourFourTwo" ispričao je kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović.

On je pričao i o odnosu sa Nemanjom Matićem, otkrio je kako zove Žozea Murinja, odnosu Lige Evrope i Lige šampiona...

"Gotovo je nemoguće nositi se sa nefudbalskim stvarima. Kao igrač ne možeš imati uticaj na to. Samo smo želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da igramo, ali bili smo nemoćni posle incidenta. To mi je najgori trenutak u karijeri", rekao je Ivanović.

Osvrnuo se Bane i na iskusnog stručnjaka na klupi "plavaca" Žozea Murinja.

"Zovu ga 'Posebni', ali ja ga neretko nazivam 'Perfektni'. Rezultati sve govore o njemu. Zna kako sa igračima, zna da se izbori sa stresom, kao i da opusti atmosferu", priča Ivanović.

Uz kapitena "orlova" je i još jedan sjajni veznjak, Nemanja Matić.

"On je pre svega odličan igrač. Dobri smo prijatelji, a naše porodice provode dosta vremena zajedno. Uveren sam da ćemo ostati prijatelji i po završetku karijera. Znači mi njegovo dolazak, jer je stigao u pravom momentu".

Kako kaže, Liga šampiona i Evrope su dva različita takmičenja, a otkrio je i interesantno razmišljanje.

"Zamenio bih gol iz Lisabona za nastup u finalu Lige šampiona u Minhenu. Bez obrzira što sam ga osvojio, to su različita takmilenja", zaključio je Branislav Ivanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.