Albanci prete da će prekinuti utakmicu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci prete da će prekinuti utakmicu

U ponedeljak uvele biće završene kvalifikacije za SP u još tri evropske grupe, ali lako bi moglo da se desi da jedan meč ne bude priveden kraju.

Naime, kako prenose albanski mediji pripadnici grupe “Ilirida” čijim članovima je zabranjen ulazak na tribine stadiona u Skadru na meč protiv Italije, prete da će zbog toga prekinuti utakmicu kao što su to uradili i pre šest meseci u Palermu kada su igrali isti rivali.

Tada je Fudbalski savez Albanije “žestoko” >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kažnjen sa čak  100.000 švajcarskih franaka od strane disciplinaca FIFA i ukorom pred isključenje.

Kako se ništa slično ne bi dešavalo Albanci su odlučili da zabrane pripadnicima “Iliride” da prisustvuju utakmicama nacionalnog tima.

Meč između Albanije i Italije na programu je od 20.45 sati u Skadru, a gotovo da nema takmičarski značaj pošto će Italijani sa drugog mesta u baraž i nedostićni su Albancima koji su iza njih na tabeli sa čak sedam bodova manje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.