Albanci i dalje nisu zadovoljni: Hoćemo tri boda, Srbija nije kažnjena za rasizam

Izvor: Prva.rs, 24.Okt.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci i dalje nisu zadovoljni: Hoćemo tri boda, Srbija nije kažnjena za rasizam

Uprkos provokaciji i tuči koju su albanski fudbaleri pokrenuli kada je reprezentativac Stefan Mitrović spustio zastavu "velike Albanije", njihov Savez hoće tri boda, iako su oni oduzeti Srbiji posle registrovanja pobede službenim rezultatom 3:0. 
 
"Odluka UEFA izgleda čudno, ali mi ćemo svim zakonskim sredstvima da se borimo za tri boda, naši argumenti su veoma jaki", rekao je advokat Artan Heidari, koji zastupa albansku stranu.
 
On je dodao da će se zahtevati >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << istraga zbog rasizma, pošto smatra da Srbija za to nije kažnjena, a nadovezao se predsednik Armando Duka.
 
"Nećemo se zaustaviti na ovome. Uložićemo žalbu i zahtevati naša prava. Verujem da će nakon tiga stvari biti promenjene. Ovo neće uticati na naše odnose sa UEFA. Razočaran sam, odluka UEFA nije pravedna i nismo je zaslužili, ali donekle je očekivana s obzirom na izjave sudije i delegata posle meča. Ovo rešenje nikome ne odgovara i nije pravedno", rekao je Duka za albanski Ora Sport.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Albanski mediji: Izgubili smo bitku ali ne i rat

Izvor: Press, 24.Okt.2014

Albanski mediji jedinstveni su u stavu da su njihov Fudbalski savez i reprezentacija oštećeni u meču sa Srbijom, iako su kažnjeni samo novčano sa 100.000 evra posle provokacije sa zastavom "velike Albanije" i tuče koju su pokrenuli njihovi reprezentativci kada je Stefan Mitrović spustio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.