Alba ušao u odabrani klub igrača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2020, 00:09

Alba ušao u "odabrani" klub igrača! (foto)

Španac ekspresno reagovao po završetku sezone.

Barselona se nalazi u jednom od najstresnijih perioda po klub, ali i navijače. Vesti o Mesiju se pišu na dnevnoj bazi, izvesno je da će kapiten napustiti "Nou Kamp" što mnogim navijačima daje neprospavane noći, neki gube i kosu.

Šala na stranu, katalonski mediji pišu kako je standardni levi bek Barse, Đordi Alba odmah po završetku sezone išao na zahvat transplatacije kose.

Levi bek se pojavio na prozivci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa kratko ošišanom kosom, pojedini mediji pišu kako se primećuje razlika u popunjenosti u prednjem delu glave.

Tako će se Alba pridružiti klubu "transplatacija" gde ga 'čekaju Vejn Runi, Dijego Lopez, Jan Oblak, ali i treneri poput Kontea i Simeonea.

📸 Jordi Alba underwent a hair transplant to refill the hair in front of his head during his holidays [as] pic.twitter.com/Jr4s337NUF

— FCBarcelonaFl ⏳ (@FCBarcelonaFl) September 1, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.