Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 13:06

Alarm za najveće sportske brendove: Nejmar raskinuo s Najkijem posle 15 godina!

Brazilac naprasno odlučio da ne želi više da sarađuje s američkim proizvođačem sportske opreme, što najavljuje pravi rat na tržištu za potpis

Pravo niotkuda oglasio se alarm za koji se verovalo da se još dugo ili možda nikad neće ni čuti - Nejmar je slobodan agent na tržištu sportskih brendova pošto je raskinuo saradnju sa Najkijem!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Brazilac naprasno odlučio da posle više od 15 godina saradnje raskine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ugovor sa američkim sportskim gigantom, što je iz centale istog potvrđeno u kratkom saopštenju.

“Nejmar od 31. avgusta više neće biti klijent Najkija“, stoji u kratkoj poruci.

Niko i dalje ne zna tačan uzrok koji je doveo do raskida saradnje, ali se u brazilskoj štampi to najavljivalo prethodnih dana. Prema nekim, zasad nepotvrđenim informacijama, Nejmar je ugovor prekinuo zbog jaza koji je postojao između Najkija i njega oko cena nekih artikala sa njegovim likom. Brazilac navodno nije odobravao takav potez Najkija zbog čega je momentalno podneo zahtev za prekid.

Nejmar je prvi ugovor s Najkijem potpisao još kao dete od 13 godina, još dok je bio u mlađim kategorijama Santosa, a na leto 2011. stavio je paraf na produženje saradnje u trajanju od 11 godina. Dakle, saradnja je završena dve godine pre vremena.

Brazilac u ovom trenutku odmara na Ibici, gde puni baterije posle dugačke i iscrpljujuće sezone, ali i poraza od Bajerna u finalu Lige šampiona. Njegov izlazak na slobodno tržište zapalio je praktično sve najveće sportske brendove na svetu u nameri da sa Nejmarom potpišu ugovor, jer je danas u marketinškom smislu jedan od najisplativijih fudbalera i sportista generalno na planeti.

Sada treba videti koga će Nejmar izabrati...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.