Alardajs dobio otkaz!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alardajs dobio otkaz!

Sem Alardajs je nakon incidenta koji se desio danas dobio otkaz na mestu selektora Engleske.

Proveo je svega 67 dana kao selektor, a danas je dobio otkaz.

Sem Alardajs više nije prvi čovek selekcije Engleske pošto je danas nakon ponuđene ostavke, ona prihvaćena od strane saveza.

On je jutros bio u centru skandala o čemu ste mogli da čitate OVDE, a nije mnogo prošlo do trenutka kada je dobio otkaz.

Zanimljivo, vodio je samo jednu utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao trener Engleske, koju je i pobedio.

Najverovatnije će Geret Sautgejt postati privremeni selektor Engleske, dok se ne odluči ko bi mogao da zameni Alardajsa na ovom mestu.

Inače, Alardajs je imao 3 miliona po sezoni kao selektor Engleske.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Menadžeri koji su najkraće bili na klupi Engleske

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016

Nikada se nije desilo da neko manje vremena provede na klupi reprezentacije Engleske nego Big Sem...Sem Alardajs je ponudio ostavku, odmah je prihvaćena i on više nije selektor reprezentacije Engleske, a više o tome ste mogli da čitate OVDE...Pravi je trenutak da vidite ko je do sada najmanje vremena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.