Alan zaslužio Titeov poziv

Izvor: Mondo, 26.Okt.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alan zaslužio Titeov poziv

Vezni fudbaler Napolija mogao bi narednog meseca da debituje za "A" selekciju Brazila.

Alan Markeš Loreiro, ili samo Alan, posle više od tri godine kvalitetnih partija u dresu Napolija, konačno je dobio poziv selektora Brazila.

Ako mu Tite ukaže priliku, Alan će sredinom novembra debitovati u prijateljskim mečevima koje Brazil na stadionu Arsenala igra sa Urugvajem i Kamerunom.

Na spisku objavljenom u petak, pažnju privlači i Paulinjo, iskusni "vezista" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kineskog Gvangdžou Evergrandea, koji je bio izostavljen sa prva dva okupljanja nakon Svetskog prvenstva u Rusiji.

Brazilci se pripremaju za turnir Kopa Amerika, čiji je domaćini biti sledećeg leta. U septembru i oktobru odigrali su četiri prijateljska meča i slavili pobede nad SAD, El Salvadorom, Saudijskom Arabijom i Argentinom - bez primljenog gola.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.