Al Nasr otpustio Zengu

Izvor: Kurir, 02.Jun.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Nasr otpustio Zengu

Zengi je ugovor isticao za godinu dana, ali uprava kluba odlučila je da prekine saradnju, jer je ekipa sezonu završila na razočaravujećem šestom mestu.

DUBAI - Nekadšnji trener fudbalera Crvene zvezde Valter Zenga dobio je otkaz u Al Nasru, saopštio je danas klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirta.

Lokalni mediji prenose da postoje tri kandidata za novog trenera tima iz Dubaija, a među njima nije tehnički dirketor kluba i bivši selektor Engleske Sven Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Erikson.

Zenga je beogradsku Crvenu zvezdu trenirao u sezoni 2005/06 kada je osvojio "duplu krunu" - prvenstvo i kup tada Srbije i Crne Gore.

Tokom trenerske karijere vodio je rumunske klubove Nasional, Steauu i Dinamo, turski Gazijantepspor, Al Ain, Al Nasri, Kataniju i Palermo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.