Al-Nasr od 0:2 do 3:2 – čovek odluke Ronaldo! VIDEO

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 23:04

Al-Nasr od 0:2 do 3:2 – čovek odluke Ronaldo! VIDEO

Al-Nasr se održao na tri boda iza lidera Al-Itihada zahvaljujući majstoriji najveće zvezde

Golom Kristijana Ronalda u 59. minutu domaći tim je potpuno preokrenuo tok meča, od 0:2 došao do 3:2 i trijumfa koji znači i ostanak u trci za titulom šampiona Saudijske Arabije.

Ali sve je manje nade za tako nešto, jer lider Al-Itihad dve runde pre kraja ima tri boda više.

Ronaldu je ovo bio 13. gol u sezoni i definitivno jedan od najlepših otkako je kročio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << među Saudijce.

Slavu je lako mogao da mu pomuti ofanzivac gostiju Argentinac Kristian David Guanka, dvostruki strelac za Al-Šabab u prvom poluvremenu (25, 40.p).

Nadu u preokret doneo je u smiraj poluvremena najbolji golgeter Al-Nasra Taliska i probudio domaće za nastavak meča.

Po izlasku na teren u drugom delu meča, Ronaldo i družina su znali šta im je činiti, nisu imali kud nego da zapnu iz petnih žila, i odigrali su najbolje kad je bilo najvažnije.

Abdulrahman Gareb je doneo poravnanje u 51. minutu, nedugo pre nego što je Portugalac izvanrednim udarcem bacio navijače u delirijum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.