Al Itihad će uštedeti zbog Prijovića, Srbin gubi ogroman novac!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 08:39

Al Itihad će uštedeti zbog Prijovića, Srbin gubi ogroman novac!

Arapi nisu očekivali ovakav razvoj situacije, ali sasvim je sigurno da će iskoristiti priliku.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović pušten je iz pritvora nakon što je prekršio propisana pravila ponašanja tokom vanrednog stanja u Srbiji.

Ipak, nije mogao da prođe bez kazne, fudbaler Al Itihada će naredna tri meseca morati da provede u kućnom pritvoru što bi će sasvim sigurno ugroziti karijeru 29-godišnjeg momka rođenog u Sen Galenu.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već dva meseca otpisan u klubu iz Saudijske Arabije koji želi da ga se oslobodi zbog plate od 5,5 miliona evra godišnje.

Sada je Al Itihad u prilici da raskine ugovor sa Prijovićem i tako uštedi 18 miliona evra koji su mu bili garantovani po ugovoru.

Tokom zime spominjali su se Bešiktaš, Lokomotiva Moskva, PAOK, čak i Olimpijakos kao njegove naredne destinacije, ali sada će to sasvim sigurno biti drugačije...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.