Al Hilal predstavio Sergeja Milinković-Savića VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 21:18

Al Hilal predstavio Sergeja Milinković-Savića VIDEO

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić i zvanično je predstavljen u Al Hilalu, svom novom klubu.

Lacio je dobio 40 miliona evra na ime obeštećenja, a srpski reprezentativac, imaće oko 100 miliona za tri godine u tom klubu.

U Al Hilal je stigao i trener Žorž Žezus, posle Rubena Neveša i Kalidua Kulibalija. a blizu je i Bernardo Silva, as Mančester Sitija kao i Aleksandar Mitrović.

Klub iz saudijske Pro lige srpskog reprezentativca je predstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zanimljivim videom na svojim društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PA KAKO DA IH ODBIJEŠ? Arapi nude Mitroviću PET PUTA veću platu nego što ima u Fulamu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 09:06

Srpska veza u Al Hilalu...Na spektakularan način je dočekan i predstavljen Sergej Milinković Savić u svom novom klubu Al Hilalu o čemu više možete da pročitate OVDE...Međutim, čelnici Al Hilala žele u svom timu "srpsku vezu" i njihova sledeća meta je Aleksandar Mitrović napadač Fulama....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.