Akvilani napustio trening zbog povrede glave

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jun.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akvilani napustio trening zbog povrede glave

Albert Akvilani napustio je trening državnog tima zbog povrede glave. Akvilani je u kvalifikacionoj utakmici za šampionat Evrope 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini protiv Estonije u Modeni (3:0) zadobio neugodnu povredu.

On je odmah prebačen u lokalnu bolnicu, ali je nakon detaljnih lekarskih pregleda pušten, pa se ponovo javio selektoru Azura Čezaru Prandeliju.
Trening u kampu blizu Firence pokazao je, međutim, da Akvilani nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << spreman i da neće igrati u narednoj prijateljskoj utakmici protiv Irske u belgijskom gradu Liježu.
Selektor Prandeli nije još odlučio da li će pozvati pod zastavu nekog igrača sredine terena umesto Akvilanija, ali je za meč sa Ircima pozvao defanzivca Torina Anđela Ogbonu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Akvilani napustio kamp Italijana zbog povrede glave

Izvor: Blic, 04.Jun.2011

Fudbalski reprezentativac Italije Alberto Akvilani napustio je trening državnog tima zbog povrede glave. ..Akvilani je u kvalifikacionoj utakmici za šampionat Evrope 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini protiv Estonije u Modeni (3:0) zadobio neugodnu povredu...On je odmah prebačen u lokalnu bolnicu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.