Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2020, 16:40

Ako proda Osimhena, Lil dolazi po Sadika

Situaciju prati i Menhengladbah

Čudnovatih je godinu dana iza Umara Sadika. Došao je u Partizan na mala vrata, kao stranac sa tankom biografijom, od kojeg je široka javnost malo očekivala, a sada crno-beli tvrde da ga neće prodati za manje od 15.000.000 evra.

U tom međuperiodu stalo je njegovih 17 golova i 16 asistencija, neke sjajne partije protiv jakih rivala, kao i otkup ugovora, za koji je Partizan isplatio Romi 1.750.000 evra.

I neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lako crno-belima da odole ponudama sa Zapada za najboljeg strelca u letnjem prelaznom roku. Kako tvrdi Kalčomerkato, Lil je vrlo zainteresovan da dovede napadača Partizana.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Preduslov je da Lil proda svog prvog napadača Viktora Osimhena, za kojeg postoji veliko interesovanje, a za kojeg Doge traže čak 60.000.000 evra. I on je Nigerijac, ima 21 godinu, a sezonu u Ligi 1 je završio sa 13 postignutih golova na 25 utakmica.

Ukoliko Osimhen nastavi u karijeru u nekom drugom klubu, to će značiti da ga je Lil dobro unovčio i da mu neće nedostajati novca za kupovinu Sadika.

Pored francuskog prvoligaša, za Partizanovog Nigerijca, kako pišu Italijani, vrlo je zainteresovan i Menhengladbah.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.