Ako još neko otkaže SAD, spremna je legenda sa IĆ

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako još neko otkaže SAD, spremna je legenda sa "IĆ"

Visok je 188 centimetara, dobro šutira i vuče korene iz ovih krajeva.

Foto: Guliver/Getty images/Ethan Miller

Više od 15 košarkaša otkazalo je reprezentaciji SAD učešće na Svetskom prvenstvu u Kini (31. avgust - 15. septembar), a spisak selektora Grega Popoviča trenutno ima samo jedno prekobrojno ime.

Dakle, 13 košarkaša!

Dok Amerikanci polako počinju pripreme u Australiji, pre jednog treninga je loptu dohvatio i čuveni "Pop" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (70), trofejni košarkaški stručnjak koji je i najveća zvezda svog tima.

Zagrevajući se sa ostatkom tima, osvajač PET titula šampiona NBA lige je očigledno "namestio" ruku i driblao, šutirao... A, sve to se svidelo Donovanu Mičelu, jednom od potencijalnih lidera njegovog tima, pa ga je snimio i "okačio" na svoj Instagram nalog.

Pogledajte.

Coach Pop staying ready in case another Team USA player withdraws (via @spidadmitchell | IG) pic.twitter.com/YOWJNclVyi

— Yahoo Sports NBA (@YahooSportsNBA) August 19, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.