Ako je Iguain Napolitancima zario nož u srce, Ljorente je zreo za deveti krug pakla

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako je Iguain Napolitancima zario nož u srce, Ljorente je zreo za deveti krug pakla

Legenda Atletika iz Bilbaa prihvatila da karijeru nastavi u - Real Sosijedadu?!

Manje-više je sve utanačeno. Sevilja će dobiti neko obeštećenje, ali verovatno ne previsoko, jer joj je osnovni cilj da se ratosilja visoke plate Fernanda Ljorentea. Igraču je jasno da se po dolasku Lusijana Vijeta neće naigrati kod Horhea Sampaolija. Real Sosijedad grozničavo traži napadača pošto Žonatas ide u Rubin, dok je Agireče povređen. Svi uslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Ljorenteovu selidbu na Anoetu!

Prema navodima medija na Pirinejima Ljorente će se odreći zarade koje bi po slovu ugovora trebalo da mu pripadnu za dve preostale godine ugovora u Andaluziji, ali će mu Real Sosijedad to nadoknaditi četvorogišnjom saradnjom.  Na sličan način prošle sezone je iz Reala došao Asjer Iljaramendi. Mada je i dalje opcija i da Ljorente dođe na pozajmicu.

I nema tu ničeg spornog. Problem je, međutim, što je Ljorente punih osam godina bio simbol Atletika iz Bilbaa, ljutog baskijskog rivala Real Sosijedadu. Ne tako davno na San Mamesu su ga nazivali “kraljom lavova”. Ubuduće će ga verovatno zvati Juda.

Pod uslovom, naravno, da se Sevilja i Real Sosijedad dogovore oko obeštećenja. U stvari, dovoljno je i da dobiju potvrdu da je Ljorente uopšte prihvatio poziv iz San Sebastijana.

Nož koji je Gonzalo Iguain zario u srce navijačima Napolija kada je izabrao da pređe u Juventus deluje kao iglica naspram Ljorenteove navodne odluke.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.