Ako Vila preživi u PL, stiže štoper

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020, 23:47

Ako Vila "preživi" u PL, stiže štoper

Tim iz Birmingema blizu povratka u Čempionšip.

Premijer liga bi trebalo da se nastavi polovinom juna.

Bitka za titulu je već odavno rešena, ali uzbuđenjima tu nije kraj. Slede nam borbe za evropske kvalifikacije, ali i ona za opstanak. Za sada tri zadnja mesta zauzimaju Norič, Aston Vila i Bornmut koji ima isti broj bodova kao i Votford.

Vila je bila odličan tim u početku šampionata, ali Džek Griliš ne može sam da vuče svoj tim te su ubrzo pali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na pretposlednju poziciju. Problem je definitivno odbrana, ekipa Kris Vajldera je primila najviše golova ove sezone - čak 56 u 28 utakmica.

Engleski mediji prenose da im od opstanka zavisi i transfer leto, meta je štoper Galatasaraja Kristijan Lujindama.

Stameni štoper navodno košta oko 11 miliona funti, cifra koju bi tim iz Birmingema mogao isplatiti ako preživi još jedan 'mandat' u PL.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.