Ako Lukaku neće ima opcija B, Portugalca želi pola Čizme?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Lukaku neće ima opcija 'B', Portugalca želi pola "Čizme"?!

Lil će dobro zaraditi ovoga leta.

Francuski vicešampion će prihodovati skoro zasigurno preko sto miliona evra, danima se spekuliše gde će Nikola Pepe nastaviti karijeru. Transfer koji će sigurno doneti oko osamdeset miliona evra se uskoro privodi kraju, samo je pitanje da li će biti odlazak u Premijer ligu ili ostanak u Ligi 1.

"Doge" su takođe naišle na veliko interesovanje za svoju prošlogodišnju akviziciju iz Portugala, u pitanju je Rafael Leao koji je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odličnu debitansku sezonu u francuskom šampionatu.

Inter ga je pikirao za plan B ukoliko posao sa Lukakom propadne, problem je što se za dvadesetogodišnjeg Portugalca interesuju Roma i Napoli. Po pisanju italijanskih medija "Vučica" je već poslala ponudu.

Čelnici sa "Olimpika" su poslali ponudu od trideset miliona evra, Lil će tražiti deset više za očekivati je da se dva kluba nađu negde na sredini.

Videćemo da li Anćeloti i Konte imaju odgovore na dešavanja u Rimu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.