Ako Konor želi batine – dobiće ih

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako Konor želi batine – dobiće ih"

Kamaru Usman, aktuelni šampion velter UFC kategorije, rekao je kako ne bi voleo da se bori sa Izraelom Adesanjom.

Izrael Adesanja je postao šampion srednje UFC kategorije kada je pobedio Roberta Vitakera, a prvu odbranu pojasa imaće kada se bude borio sa Joelom Romerom.

Kamaru Usman je odbranio šampionski pojas pobedom nad Kolbijem Kovingtonom, a bio je i gost Džoa Rogana u njegovom podkastu i govorili su o svemu i svačemu.

Kamaru je govorio o svom ocu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se bori sa zakonom jer je u zatvoru preko 10 godina za određena krivična dela, koja po Kamaruovim rečima nije počinio, ali se čini da će gospodin Usman uskoro biti na slobodi.

Džoa Rogana je zanimalo koju borbu bi voleo da njegov otac gleda uživo i konkretno ga je zanimalo da li bi to bila borba sa Konorom Mekgregorom.

"Da mogu da izaberem... Ufff, težak izbor. Konor može da dobije batine ukoliko želi on ima pravo da to želi jer se sam doveo u tu situaciju, ali to nije borba koju želim i za koju ću nekoga da molim. Uspeo sam da dođem na korak od rekorda Džordža Sent Pjera, mislim da mi treba još jedna pobeda da ga stignem... Zamisli samo da ga prestignem, to bi bilo ludo", rekao je Kamaru Usman.

Usman je otkrio sa kim ne bi voleo da se bori.

"Habib Nurmagomedov je moj brat i sa njim stvarno ne bih voleo da se borim, sa Izraelom (Adesanja) isto. Iako bi to mnogi voleli, neće do toga doći", Rogan se andoveozao da Adesanja može da bude velika zvezda na globalnom nivou, a Kamaru se složio.

"Veliki sam fan mnogih boraca u UFC, volim da ih gledam kako debituju, kako se penju, ne samo da gledam šampione. Izrael je poseban, svi ti njegovi potezi, posebno onaj ples i kik boks udarci, sve je to spektakularno", rekao je Kamaru Usman.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.