Akinfejev pokopao Ruse

Izvor: Mondo, 24.Jun.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akinfejev "pokopao" Ruse

Domaćin FIFA Kupa konfederacija nije uspeo da se plasira u polufinale. Tamo će Portugal kao pobednik A grupe i Meksiko kao drugoplasirani.

Reprezentacije Portugala i Meksika plasirale su se u polufinale FIFA Kupa konfederacija, odbranivši prva dva mesta u A grupi, koja su zauzimali nakon drugog kola.

Domaćin, Rusija, porazom od Meksika je ostala na tri boda, osvojena u prvom meču protiv Novog Zelanda i zauzela treću poziciju, čime svojim navijačima nije ulila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << puno optimizma pred Mundijal 2018.

Uskoro opširnije...

REZULTATI 3. KOLA:

Rusija - Meksiko 1:2 (1:1)

/Samedov 25 - Arauho 30, Lozano 52/

Portugal - Novi Zeland 4:0 (2:0)

/Ronaldo 33p, B. Silva 37, A. Silva 80, Nani 90+1/

TABELA: Portugal 7 (gol-razlika 7:2), Meksiko 7 (6:4), Rusija 3, Novi Zeland 0.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Akinfejev "pokopao" Ruse (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Jun.2017

Domaćin FIFA Kupa konfederacija nije uspeo da se plasira u polufinale. Tamo će Portugal kao pobednik A grupe i Meksiko kao drugoplasirani...Reprezentacije Portugala i Meksika plasirale su se u polufinale FIFA Kupa konfederacija, odbranivši prva dva mesta u A grupi, koja su zauzimali nakon drugog kola...Domaćin,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.