Akinfejev: Nisam bio najbolji, hvala Bogu za penale

Izvor: N1 televizija, 01.Jul.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akinfejev: Nisam bio najbolji, hvala Bogu za penale

Golman ruske reprezentacije Igor Akinfejev bio je heroj velike pobede nad Španijom u osmini finala Mundijala u Rusiji. On je sjajno branio u regularnom toku utakmice, a potom je i u penal seriji dva puta zaustavio šuteve Španije.

Rusija i Španija su na "Lužnjikiju" igrale 1:1 posle 120 minuta, a nakon boljeg izvođenja penala (4:3), Zbornaja se plasirala u četvrtfinale, gde će igrati protiv pobednika utakmice Hrvatska - Danska.

Igor Akinfejev je izabran za najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << igrača utakmice, ali je on posle meča skromno istakao da je njegova uloga manje bitna.

"Nisam ja najbolji igrač utakmice. Igrač utakmice su bili naši navijači i naš tim. U drugom poluvremenu smo pokušali da se branimo. Nadali smo se penalima i to se desilo. Hvala Bogu, imali smo sreće, Svetsko prvenstvo je za nas fantastično", kazao je Akinfejev, koji je u penal seriji odbranio udarce Kokea i Jaga Aspasa.

#RUS's Igor Akinfeev takes the first @Budweiser#ManoftheMatch award of the day #ESPRUS#WorldCuppic.twitter.com/qs3tNtT35z

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.