Akanđi pred Srbiju: Verujem da smo bolji tim

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 16:18

Akanđi pred Srbiju: Verujem da smo bolji tim

Reprezentativac Švajcarske, Manuel Akanđi, govorio je o meču trećeg kola grupe G koji će njegov nacionalni tim odigrati protiv Srbije.

Na pitanje koga bi više voleo da vidi na terenu, Vlahovića ili Mitrovića, Akanđi je odgovorio:

"Zaista mi to nije bitno. Bez obzira koji od njih bude na terenu, obojica su dobri napadači, dokazani u svojim klubovima. Ne želim i ne mogu da biram. Biću spreman za utakmicu da odigram protiv njih najbolje što mogu." >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Švajcarac veruje da je njegova reprezentacija bolja u ovom trenutku od "orlova".

"Videćemo sutra. Teško je predvideti ko će dominirati. Pokušaćemo da to budemo mi, ali ne znam šta možemo da očekujemo od Srbije, niti oni znaju šta mogu od nas. Verujem da smo bolji tim“.

Provokacije i meč pun tenzija iz 2018. godine smatra kao nevažan pred duel u petak.

"Ne mislim da će ta utakmica uticati na ovu. Ta iz 2018. je bila nešto drugo, sutra smo ovde da igramo fudbal, da osvojimo tri boda i prođemo dalje“.

Manuel želi sva tri boda protiv selekcije Srbije.

"Želimo sva tri, kao na svakoj drugoj utakmici, ali moramo da budemo pametni, znajući da nam je potreban samo jedan bod za prolaz. Moramo tako da namestimo „glave“. Srbija će nas napadati, ali ćemo napadati i mi.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.