Akademac La Masije napustio Kamp Nou?

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademac "La Masije" napustio "Kamp Nou"?

Minutaža predstavlja nerešivi problem.

Već smo pisali, Barselona će posle januarsko prelaznog roka imati dosta izmenjen vezni deo terena.

Dok se čeka odluka oko Vidala i Rakitića, mladi Karles Alenja je na izlaznim vratima Katalonaca, ali neće daleko pošto ostaje u Primeri.

Barsin akademac bi prema pisanjim španskih medija trebao uskoro da pojača redove Real Betisa na šestomesečnu pozajmice, ali bez otkupne klauzule što znači da čelnici šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Primere računaju na njega u budućnosti.

Alenja je ove sezone zabeležio svega četiri meča u španskom prvenstvu i jedan u LŠ, Valverde ima druga imena na umu kada su veznjaci u pitanju. Betis sa druge strane ne pruža očekivane partije pošto posle osamnaest kola zauzima poziciju trinaest.

Videćemo da li se Alenja može izboriti za minutažu među Andalužanima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.