Ajverson metroom išao na utakmicu

Izvor: S media, 01.Dec.2010, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajverson metroom išao na utakmicu

Šta sve nije snašlo Alena Ajversona po dolasku u Evropu!

Prvo ga je na istanbulskom aerodromu sačekao kordon navijača koji su mu poželeli dobrodošlicu u Bešiktaš, zatim je na debiju doživeo poraz od vršačkog Hemofarma neverovatnom serijom trojki koja se ne viđa ni na NBA utakmicama. Onda je nemački Getingen u drugom kolu Evrokupa postigao pobednički poen nekoliko sekundi nakon završetka meča, da bi u utorak veče na utakmicu u Francuskoj protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Asvela - morao metroom!

Evrokup: Blistali bivši zvezdaši

Evrokup: Prvi poraz Hemofarma

Evrokup: Getingen i Bešiktaš ponovo igraju! (VIDEO)

Krstović: Nije bilo teško čuvati Ajversona

Košarkaši Bešiktaša ostali su blokirani u svom autobusu zbog velikog snega, pa je moralo da bude pronađeno alternativa. Kako je saobraćajna gužva bila velika, igračima i stručnom štabu Bešiktaša nije preostalo ništa drugo nego da koriste usluge gradskog prevoza Liona, odakle je Asvel.

Ajverson je na tom meču odigrao 20 minuta, ali ponovo nije imao sreće pošto su Francuzi slavili 88:85, uz 32 postignuta poena u zadnjoj četvrtini...

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.