Ajntrahtu se osladilo, odlazi Jović, stiže bivši igrač Čačana!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajntrahtu se osladilo, odlazi Jović, stiže bivši igrač Čačana!

Uložiće novac u momka čiji je transfer u Zvezdu sprečen pre nekoliko godina...

Ajntraht će prodati Luku Jovića, pitanje dana je kada će biti objavljeno da je potpisao za Real, suma je 60 miliona. Biće u prilici da se pojačaju, već su otkupili Filipa Kostića, tu je i Gaćinović, videćemo šta će biti sa Hrvatom Rebićem.

Ali, još jedan Srbin, doduše koji igra za reprezentaciju Bosne bi trebalo da pojača nemački klub.

Priča se da će Empoli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihvatiti ponudu Ajntrahta, bez obzira kako završi priča oko opstanka, u poslednjem kolu sami rešavaju svoju sudbinu protiv Intera na "Meaci", što znači da će im trebati podvig da ostanu u ligu.

Krunić bi za 10 miliona plus bonuse trebalo da se preseli u Nemačku, to je suma koju je Empoli navodno tražio Laciju i Đenovi koji su bili zainteresovani za nekadašnju veliku želju Crvene zvezde.

Krunić je u Italiji od 2015. pre toga je kao pozajmljeni igrač Verone nastupao za Donji Srem, pa onda Borac iz Čačka gde je čekao kraj sezone kako bi otišao u Italiju.

Već je prerastao Empoli, videćemo da li je vreme za jači klub, gde ga čeka društvo sa Balkana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop bi kapitena iz Bundeslige, Srbin mu kvari planove!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019

Imaće težak zadatak da ga preseli u svoje redove...Kapiten Verdera iz Bremena Maks Kruse, po završetku sezone postaje slobodan igrač...Nemačkom fudbaleru ističe ugovor sa ekipom sa "Vezera", a brojni klubovi su pokazali interesovanje za njegove usluge...Pominje se minhenski Bajern, koji u Kruseu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.