Izvor: RTS, 12.Avg.2022, 16:06

Ajntraht zahvalio Kostiću: Hvala na svemu, mašino!

Fudbalski klub Ajntraht iz Frankfurta potvrdio je da je srpski reprezentativac Filip Kostić novi igrač Juventusa i poželeo mu sreću u Italiji.
Nemački klub je na društvenim mrežama objavio nekoliko poruka u kojima je podsetio na sjajne igre srpskog reprezentativca i poželeo mu sve najlepše u novom klubu.

"Transfer je završen. Filip Kostić je potpisao za Juventus. Krilni igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se pridružio rekordnim šampionima nakon četiri godine u Frankfurtu. Hvala ti na svemu, mašino! Sve najbolje u Italiji!", napisali su iz nemačkog kluba na društvenim mrežama.
Kostić je za Ajntraht odigrao 171 utakmicu, postigao 33 gola i upisao 64 asistencije.
Bio je jedan od ključnih fudbalera tima iz Frankfurta u osvajanju Lige Evrope prošle sezone i proglašen je za najboljeg igrača drugog po rangu evropskog fudbalskog klupskog takmičenja.
Kostić je potpisao ugovor sa Juventusom do juna 2026. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ajntraht: Hvala na svemu, Kostiću, mašino!

Izvor: B92, 12.Avg.2022

Fudbalski klub Ajntraht iz Frankfurta potvrdio je da je srpski reprezentativac Filip Kostić novi igrač Juventusa i poželeo mu sreću u Italiji..."Transfer je završen. Filip Kostić je potpisao za Juventus. Krilni igrač se pridružio rekordnim šampionima nakon cetiri godine u Frankfurtu. Hvala ti...

Nastavak na B92...

Juventusova dobrodošlica Kostiću! (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2022, 14:20

Fudbalski klub Juventus objavio je na društvenim mrežama snimak kako su saigrači, direktor Pavel Nedved i trener Masimilijano Alegri dočekali novo pojačanje i srpskog reprezentativca Filipa Kostića...Najinteresantniji detalj dogodio se kada se Kostić pozdravljao sa Huanom Kvadradom, a Kolumbijac...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.