Ajntraht poslednji učesnik osmine finala Lige Evrope

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajntraht poslednji učesnik osmine finala Lige Evrope

Fudbaleri nemačkog Ajntrahta plasirali su se u osminu finala Evropa lige, pošto su u odloženom revanš meču odigrali nerešeno u Salcburgu 2:2. U prvom meču u Frankfurtu, Ajntraht je slavio 4:1. Filip Kostić asistent kod oba gola nemačke ekipe, koja će u osmini finala igrati protiv Bazela.
Poslednji učesnik osmine finala Lige Evrope je ekipa Ajntrahta, pošto je uspešno prebrodila gostovanje u Salcburgu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (2:2), koje je juče odloženo zbog uragana.

Srpski reprezentativac Filip Kostić zabeležio je dve asistencije kod golova Andrea Silve, što je bilo dovoljno nemačkoj ekipi posle pobede u Frankfurtu od 4:1.
Ajntraht će u osmini finala igrati protiv Bazela, odlučio je žreb.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LE: Ajntraht bez problema do osmine finala, Kostić upisao još dve asistencije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2020

Ajntraht iz Frankfurta poslednji je učesnik osmine finala Lige Evrope! Prošlogodišnji polufinalista ovog takmičenja odbranio je velikih 4:1 iz prve utakmice, odigrao 2:2 u Salcburgu, pa ga od ponavljanja prošlogodišnjeg prošlogodišnjeg uspeha deli samo još jedna prepreka. Posle najboljeg austrijskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.