Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 21:56

Ajmo sad svi - naklon (VIDEO)

Kristijano Ronaldo postao prvi igrač u istoriji koji je uspeo da postigne 100+ golova u tri najjače lige sveta...

Osporavajte ga koliko hoćete, tvrdite da Juventusov najveći problem leži u njemu, a on će se dokle god bude disao truditi da vas demantuje. Očekivalo se da će do trocifrenog golgeterskog učinka u dresu Stare dame doći protiv Milana. Nije. Palo je malo odlaganje, evo, do večeras, kad svečano možemo da konstatujemo kako je Kristijano Ronaldo postao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvi igrač u istoriji fudbala kome je pošlo za rukom da postigne 100+ golova za tri različita kluba (Mančester Junajted, Real Madrid, Juventus) i za nacionalni tim (Portugalija).

CR7 je istoriju ispisao u 45. minutu meča protiv Sasuola, pošto je lako prošao pored Brazilca Marlona i onda rutinski savladao golmana domaćeg tima za 0:2. Ekipa iz Torina na putu je da dođe do tri boda koja je ostavljaju u trci za Ligu šampiona, ali to u ovom momentu nije tema. U ovom trenu govorimo o Ronaldu i njegovim rekordima.

Pa u tom smislu još malo brojki za divljenje.

Pazite ovo:

50+ HAT-TRICKS

50+ FREE-KICK GOALS

100+ GOALS OUTSIDE THE BOX

100+ RIGHT FOOT GOALS

100+ LEFT FOOT GOALS

100+ HEADERS

100+ PENALTIES

100+ BRACES

100+ CHAMPIONS LEAGUE GOALS

200+ ASSISTS

100+ INTERNATIONAL GOALS

770+ CAREER GOALS.

ONE CRISTIANO RONALDO.

THE GREATEST.???? pic.twitter.com/wrU6CEO9az

Kristijano večeras igra 131. utakmicu u dresu torinskog kluba. U Seriji A mrežu je tresao 80 puta, u Ligi šampiona 14, u Superkupu dva, u Kupu Italije četiri...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

DAME I GOSPODO, KRISTIJANO RONALDO: Čovek zvani rekord, prvi strelac po sto golova u tri najjače lige! NEVEROVATNO!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2021, 15:19

Portugalac najbrže stigao do trocifrenog broja u istoriji Juventusa, a pre Italije isto je uradio i u Engleskoj i Španiji  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.