Ajaksova istorija ovo ne pamti! Koje su do danas bile najubedljivije pobede? (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 18:53

Ajaksova istorija ovo ne pamti! Koje su do danas bile najubedljivije pobede? (foto)

Nismo ni sumnjali, Ajaks postavio novi rekord.

Tek što se završila neverovatna utakmica šestog kola šampionata Holandije, između VV Venla i Ajaksa (0:13), stigla je potvrda da je ovo najubedljivija Ajaksova pobeda u istoriji kluba, kada su prvenstveni mečevi u pitanju!

Dušan Tadić i drugovi su danas oborili 48 godina dug rekord kluba i nadmašili pobedu od 12:1 nad Viteseom iz 1972, a kada je u pitanju nešto bliža istorija, pamti se pobeda nad Fejenordom od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 10:0 pre jedne decenije.

Naš reprezentativac je i svojim golom doprineo ovom istorijskom rezultatu, kada je u 44. minutu pogodio za 4:0 na poluvremenu.

Ipak, treba reći da je Ajaks večeras postigao čak devet golova sa igračem više u drugom poluvremenu...

-

-

Makkelie maakt een einde aan de ongeëvenaarde slachtpartij in Venlo. Ruim 48 jaar nadat Ajax met 12-1 van Vitesse won en op de dag af tien jaar na de 10-0 bij PSV-Feyenoord, scherpen de Amsterdammers hun eigen record aan: 0-13! #vvvaja https://t.co/bLt6cqLmPx pic.twitter.com/edk3AmEcZU

— AD.nl/sportwereld (@ADSportwereld) October 24, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tadić objasnio nezapamćeno ''GAŽENJE''! Reakcija posle meča je još šokantnija!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020

I surovost i hladnokrvnost prema totalno potučenom protivniku...Rezultat o kom večeras priča čitava fudbalska Evropa je Ajaksovih 13:0 protiv ekipe VV Venla, i to na gostovanju...To je najubedljivija Ajaksova pobeda u istoriji, čime je nadmašeno 12:1 protiv Vitesea iz 1972. godine...Dušan Tadić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.