Ajaksov mladi lav ide u Juve da postane IGRAČINA

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaksov "mladi lav" ide u Juve da postane IGRAČINA

Prvak Italije povećao je ponudu za perspektivnog štopera i transfer je sada pred realizacijom...

Dok je "vezista" Frenki De Jong (22) mnogo pre kraja sezone imao dogovoren prelazak iz Ajaksa u Barselonu, njegov tri godine mlađi saigrač Matijs De Liht mesecima je razapet između Barse, Pari sen Žermena, Mančester junajteda, Juventusa...

Razloga za to je mnogo, od vrlo visoke cene, preko javno izrečenih sumnji u njegove kvalitete, do afiniteta samog igrača i njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čuvenog agenta Mina Rajole, u odnosu na to koja bi sredina u ovom trenutku bila idealna za njegov napredak.

Prema pisanju više italijanskih novina, dugi pregovori sa Juventusom sada su sasvim blizu pozitivnog epiloga, nakon što je "stara dama" povećala ponudu na 67 miliona evra, uz neizbežne bonuse.

Oni ujedno negiraju spekulacije da će perspektivni holandski štoper potpisati petogodišnji ugovor sa Junajtedom, vredan 12 miliona evra po sezoni.

Mino Rajola se navodno nalazi u Milanu, gde sa sportskim direktorom italijanskog prvaka, Fabiom Paratićijem, treba da usaglasi poslednje detalje transfera...

Ako postoji ekipa u kojoj mladi defanzivac može da se "izbrusi" na pravi način, pored veterana kakvi su Bonući, Kjelini i drugi, onda je to svakako Juve!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.