Ajaks završava drugo najskuplje pojačanje u istoriji

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks završava drugo najskuplje pojačanje u istoriji

Mladi brazilski napadač na pragu slavnog kluba...

Ajaks je na pragu dovođenja drugog najskupljeg pojačanja u svojoj istoriji, posle Miralema Sulejmanija (16.250.000)! Kako javljaju pojedini holandski mediji Kopljanici očekuju da do kraja današnjeg dana finaliziraju dogovor sa Fluminenseom oko njihovog 20-godišnjeg napadala Ričarlisona. 

Zanimljivo, ako se ovaj transfer realizuje, biće i to i druga najskuplja prodaja brazilskog kluba koji je samo Žersona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << "utopio" za više novca, i to Romi. Beše to posao od oko 16.500.000 evra...

Prema dogovoru dva kluba Ajaks bi Fluminenseu trebalo da isplati 12.000.000 evra, posle čega će ovaj staviti paraf na petogodišnji ugovor sa najslavnijim holandskim klubom.

Ričarlison nije mnogo poznat u Evropi. On se najbolje snalazi na mestu izrazitog špica, ali može da odgovori zadacima i po krilu. Ove godine na 13 utakmica postigao je pet golova i uspisao još tri asistencije.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.