Ajaks srušio PSV u velikom derbiju, bod ih deli od trona

Izvor: Blic, 25.Mar.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks srušio PSV u velikom derbiju, bod ih deli od trona

Ajaks je u Amsterdamu pobedio u velikom derbiju Holandije ekipu PSV sa 2:0 i tako se približio na samo bod vodećem AZ Alkamaru.

"Kopljanicima" je ovo šesta pobeda u nizu, ali činjenici se dodaje to što je PSV jedan od najvećih konkurenata za najviši plasman, tako da je ovaj trijumf značio malo više od ostalih.

Golman "filipsovaca" Titon, koji je bio na golu umesto povređenog Isaksona, morao je tek u 56, minutu da vadi loptu iz mreže pošto je odlično kruilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ajaksa Aisati odličnim prodorom doveo svoju ekipu u vođstvo.

Drugi gol je pao u 62. minutu kada je penal dosuđen u korist domaćina a loptu iza leđa golmana smestio je zadnji vezni De Jong.

Srpski reprezentativac Miralem Sulejmani nije bio u mogućnosti da pomogne svojim saigračima pošto mu je određena pauza do kraja sezone zbog povrede kolena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.