Air Dobrić i trenutak koji je prelomio utakmicu! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Air" Dobrić i trenutak koji je prelomio utakmicu! (video)

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Fenerbahče u drugom kolu Evrolige.

Velika pobeda Crvene zvezde već u drugom kolu elitnog takmičenja, oružje je pred pulenima Milana Tomića u "Areni" položila ekipa Fenerbahčea.

Sjajna partija srpskog šampiona, koji je jedan od najboljih timova u Evropi zaustavio na samo 56 postignutih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poena.

Jedan od ključnih trenutaka utakmice dogodio se sredinom poslednjeg kvartala, kada je nakon serije Fenera od 10:2 i tajm-auta Milan Tomića najpre Faje pogodio trojku, a onda je Dobrić ukrao loptu protivniku i sjurio se ka košu Fenera, da bi sve krunisao efektnim zakucavanjem za erupciju na tribinama "Štark Arene".

Zvezda je u tom trenutku stekla sedam poena prednosti, do kraja su rivalu dozvolili samo pet poena i postigli 10.

Scintillating @kkcrvenazvezda 🔥

Dobric with the Steal & SLAM to send the crowd WILD!#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/P9ikEqGiJD

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) October 10, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.