Aimar u Saragosi

Izvor: B92, 29.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aimar u Saragosi



Argentinski internacionalac Pablo Aimar napustio je Valensiju i potpisao četvorogodišnji ugovor sa Saragosom. Transfer 26-godišnjeg igrača sredine terena vredan je 11 miliona evra.

Na zvaničnom sajtu Saragose stoji da je ovo najbitnija akvizicija u istoriji kluba. Aimar je karijeru počeo u River Plejtu, a u Valensiju je stigao 2001. godine za 20 miliona dolara.

On je osvojio dve titule prvaka Španije, kao i jedan Kup UEFA, a do sada je nastupio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 43 utakmice u dresu argentinske reprezentacije.

Novi trener Saragose Viktor Fernandez već je doveo argentinca Andresa D’Alesandra iz Volsburga na pozajmicu, kao i igrače odbrane Serđa Fernandeza i Huanfrana.

Saragosa je prošlu sezonu završila na 11. mestu španskog šampionata, a izgubila je od Espanjola u finalu nacionalnog Kupa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.