Izvor: Danas, 11.Mar.2024, 09:59

Aida Ćorović odgovorila Vučiću: Naš narod lepo kaže da u praznoj tegli i muva dobro zvuči

Naš narod lepo kaže: "U praznoj tegli i muva dobro zvuči". Jadan je predsednik i još jadnija država u kojoj smo ja i moja, naravno, namerno pogrešno interpretirana izjava, najveći problem, kaže aktivistkinja Aida Ćorović za Danas komentarišući Vučićevo pominjanje njenog imena u sinoćnjem javnom obraćanju naciji pošto je ona na tribini u Dubrovniku rekla da „Vučić i njegova klika znaju da će biti mrtvi istog trenutka kad padnu s vlasti“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ćorović odgovorila Vučiću: Njemu je uloga Kalimera mera stvari, samo vreba razlog da kukumavči

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Mar.2024

Aktivistkinja Aida Ćorović, odgovarajući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kazala je da je "jadan predsednik i još jadnija država u kojoj smo ja i moja, naravno, namerno pogrešno interpretirana izjava, najveći problem".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.