Aguero: Neka selektor priča šta hoće

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aguero: Neka selektor priča šta hoće

Argentinski fudbaleri rastrojeni posle ubedljivog poraza protiv Hrvatske (3:0).

Argentinski igrači Havijer Maskerano i Serhio Aguero poručili su da su spremni za kritike javnosti zbog debakla protiv Hrvata.

Argentina za prolaz dalje ima samo teoriju, odnosno zavisi od drugih rezultata u D grupi u kojoj su još Island i Nigerija, jer ima samo jedan bod.

- Spremni smo da popijemo vaš otrov - izjavio je Maskerano argentinskim novinarima u Nižnjem Novgorodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posle očajne igre.

Maskerano ističe da nada još uvek postoji i da će se boriti za osminu finala Svetskog prvenstva.

- Svesni smo da smo u veoma teškoj situaciji. Nije još sve izgubljeno, imamo šanse. Ali nama nije problem drugi, već samo Argentina. Protiv Hrvatske nas je potpuno slomio prvi gol posle grube greške našeg golamana - dodao je fudbaler kineskog Hebeija.

Pred novinare je stao još samo Aguero i to jako kratko odgovorivši na reči selektora Horhea Sampaolija da se igrači nisu prilagodili taktici.

- Sampaoli može da priča šta hoće - iznenadio je sve napadač Mančester Sitija koji je bio zamenjen u 54. minutu, a u drugom poluvremenu nije pipnuo loptu.

Argentina se u poslednjem kolu sastaje sa Nigerijom, ali moraće da osluškuje vesti sa utakmica Islanda protiv afričke selekcije (danas) i bezbrižne Hrvatske, koja se probila dalje iz grupe prvi put posle 1998, kada je bila treća na svetu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.