Izvor: MozzartSport.com, 07.Mar.2021, 06:24

Agilera promašio nemoguće, Vinas ga spasao uloge tragičara u nadoknadi (VIDEO)

Leon upisao treći uzastopni poraz na gostovanju kod Klub Amerike - 2:1 (1:1)

Leon nastavlja da posrće. Aktuelni branilac meksičke Aperture ove sezone ni blizu prošlogodišnjih partija. Štaviše, posle devet odigranih utakmica, popularne Divlje zveri imaju svega dve pobede, te je mesto u plej-ofu sve dalje. Posebno nakon večerašnjeg, trećeg uzastopnog poraza u prvenstvu, na gostovanju kod Klub Amerike u desetom kolu Klauzure – 2:1 (1:1).

Ima Leon i dalje vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se domogne doigravanja, do podvlačenja crte ima još sedam rundi, pride ekipa Ignjasija Ambriza ima i meč manje od većine klubova u šampionatu, ali kako igra, ništa mu to neće previše značiti. Posle još jednog poraza, već šestog u prvenstvu, Leon se nalazi na pretposlednjoj poziciji, na četiri boda daleko od mesta koje vodi u plej-of.

Imali su gosti idealan start. Tek što su krenuli sa centra imali su prednost, međutim, ona nije predugo trajala. Samo pet minuta kasnije, Henri Martin je ostao sam na petercu i svojim petim golom na prethodnih sedam utakmica poravnao rezultat.

Mogla je Amerika do potpunog preokreta na isteku sat vremena igre, ali je Viktor Agilera sa bele tačke pogodio prečku, a zatim iz odbitka neshvatljivo promašio čitav gol. Međutim, uspeo je defanzivac domaće ekipe da izbegde status tragičara u četvrtom minutu nadoknade. Nije doduše imao udela kod pobedonosnog gola, ali je sredinom drugog dela ustupio mestu Leonardu Suarezu, koji je u poslednjim minutima meča sjajnim centaršutem pronašao još jednog rezervistu, Federika Vinasa, za potpuni preokret i treću uzastopnu pobedu Amerike.

MEKSIKO, KLAUSURA – 10. KOLO

Subota

Atletiko San Luis - Toluka 0:0

Puebla - Tigres 1:1 (1:1)

/Ormeno 23 - Žinjak 11pen/

Nedelja

Atlas - Huarez 2:0 (1:0)

/Ramirez 39, Ibara 90+4/

Amerika - Leon 2:1 (1:1)

/Martin 6, Vinas 90+4 - Davila 1/

Monterej - Keretaro 2:1 (2:1)

/Funes 16, 21pen - Sepulveda 27/

04.00: (2,75) Mazatlan (3,10) Gvadalahara (2,55)

Ponedeljak

02.05: (1,70) Santos Laguna (3,45) Nekaksa (4,90)

04.00: (4,10) Pumas Unam (3,35) Kruz Azul (1,85)

Utorak

04.00: (2,10) Pačuka (3,20) Tihuana (3,45)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.