Ager tetovažom pokazao koliko voli Liverpul

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Okt.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ager tetovažom pokazao koliko voli Liverpul

Odbrambeni fudbaler Danijel Ager rekao je da je tetovirao slogan Liverpula kako bi pokazao koliko voli i poštuje klub čiji je član.
Ager je na zglobu desne šake tetovirao početna slova Liverpulovog slogana „Nikad nećete hodati sami”. Danski fudbaler nedavno je produžio ugovor sa engleskim klubom do 2016. godine, a tetovažu je uradio letos.
Poslednjih meseci za Agera je interesovanje pokazao Mančester Siti, ali od transfera nije bilo ništa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Toliko dugo sam ovde, tako da mi je bilo veoma lako da ostanem u Liverpulu. Ponosan sam što sam deo ovog kluba, a mislim da je moj zglob jedan od dokaza za to – dodao je Ager koji je u Liverpul došao 2006. godine iz Brondbija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ager tetovažom pokazao koliko voli Liverpul

Izvor: Blic, 11.Okt.2012, 00:00

Odbrambeni fudbaler Danijel Ager rekao je da je tetovirao deo navijačke "himne" Liverpula kako bi pokazao koliko voli i poštuje klub čiji je član...Ager je na desnoj šaci tetovirao početna slova slavne pesme "Nikada nećeš koračati sam" ("You'll never walk alone"), koju navijači Liverpula, poput...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.