Agent Gvardiolinog brata torpedovao Fulam (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent Gvardiolinog brata torpedovao Fulam (VIDEO)

Golovima 19-godišnjeg Španca Brahima Dijaza prvak Mančester siti pobedio s 2:0 na svom stadionu u osmini finala Kupa ligaša Engleske u kojem i brani trofej.

U danu kada su se pojavile informacije da će putem engleskog krila Sanča (18) u Borusiju iz Dortmunda ili u Real i to za džabe jer mu na kraju sezone ističe ugovor s Mančester sitijem, Dijaz, španski napadač koji po ocu ima i marokansku krv, potpuno je iskoristio šansu Đozepa Gvardiole, svog zemljaka na klupi engleskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvaka.

Postigao je oba gola (18. i 65. minut). Tako je opravdao i poverenje svog menadžera Perea Gvardiole, Đozepovog rođenog brata, koji ga je 2013. sa samo 14 godina doveo iz Malage u Sitijevu školu. Dijaz je zamenjen u 78. minutu, a umesto njega je zaigrao Alžirac Rijad Marez, strelac pobedonosnog gola u pobedi protiv Totenhema na Vembliju u prvenstvu pre tri dana (1:0).

This should be illegal ffss #BrahimDiaz #MCIFUL #ManCity pic.twitter.com/sBh1HYWPXL— MajesticSnowChimp (MajesticSChimp) November 1, 2018

Siti je igrao u nešto drugačijem sastavu nego kada je na istom mestu, polovinom septembra, savladao tim Slaviše Jokanovića u Premijer ligi s 3:0. Priliku su dobili i 21-godišnji ukrajinski bek Aleksandar Zinčenko i 18-godišnji engleski biser na sredini terena Filip Foden, a branio je 19-godišnji crnogorski golman Arijanet Murić.

Aleksandar Mitrović je odigrao ceo meč za Fulam, koji je posle četiri uzastopna poraza u Premijer ligi još jednom napustio teren pognute glave.

Siti će u četvrtfinalu igrati s uspešnijim iz duela Lestera i Sautemptona, koji je pomeren na 27. novembar zbog helikopterske nesreće u kojoj je poginuo Lesterov gazda.

U četvrtfinalu, sredinom decembra, sastaće se i Arsenal - Totenhem, Midlzbro - Barton i Čelzi - Bornmut.

Siti je prošle godine trijumfovao peti put u Kupu ligaša. Dva puta pre toga kao pobednik završavao je takmičenje baš u osmini finala (2015, 2017). Fulamu je dao najmanje gol na 23. uzastopnoj utakmici u svim takmičenjima. Bolji učinak ima samo protiv Portsmuta - 25 mečeva (1963-2006).

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.