Agent: Ambrosini na korak od prelaska u Fiorentinu

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jun.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent: Ambrosini na korak od prelaska u Fiorentinu

Fudbaler Milana Masimo Ambrosini na korak je od prelaska u Fiorentinu, izjavio je njegov agent Moreno Rođi.
Ambrosiniju je na kraju sezone istekao ugovor s Milanom, a uprava kluba mu nije ponudila novi, pa kapiten „roso-nera” posle 18 godina provedenih na San Siru mora da traži novi klub.
Ambrosini će se sledeće nedelje vratiti u Italiju i tada će sve biti rešeno. Čekamo poziv ljudi iz Fiorentine. Masimo zaista voli taj grad i nije jedini, što možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << videti po interesovanju napadača kao što su Mario Gomes i David Vilja – rekao je agent Moreno Rođi radiju Lejdi.
Ambrosini (36) je 1994. godine počeo karijeru u Ćezeni, odakle je godinu dana kasnije prešao u Milan za koji je odigrao 489 utakmica i postigao 36 golova. Za reprezentaciju Italije odigrao je 35 utakmica.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Milan postigao dogovor sa Keisukeom Hondom

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jul.2013, 12:53

Fudbalski klub Milan postigao je dogovor sa igračem CSKA iz Moskve Keisukeom Hondom, ali da bi se taj transfer realizovao, "roso-neri" moraju da prodaju Brazilca Robinja... Korijere delo Sport preneo je danas da je uprava Milana ponudila 27-godišnjem fudbaleru četvorogodišnji ugovor uz platu od 2,5...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.