Agasi: Ispadoh od hladnoće

Izvor: B92, 11.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agasi: "Ispadoh od hladnoće"



Američki teniser Andre Agasi poražen je u prvom kolu turnira u Hamburgu od Španca Felisijana Lopeza sa 2:0 (6:2, 7:6), a za izgubljeni meč on je okrivio hladno vreme.

"Moje telo ne podnosi hladnoću. Uslovi nisu bili dobri za moju igru", rekao je Agasi.

Za vreme meča temperatura je pala na devet stepeni Celzijusa i duvao je hladan vetar. Gledaoci su sedeli u debelim jaknama, a Agasijev protivnik Lopez obukao je majicu sa dugim rukavima ispod svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "normalne" odeće.

Agasi je rekao da sada ne zna da li će pre učešća na Rolan Garosu, gde je 1999. godine osvojio jednu od svojih osam gren slem titula, ići nazad u SAD, ili će odmah u Pariz kako bi trenirao.

Neočekivan poraz u prvom kolu Hamburga doživeo je i Argentinac David Nalbandijan, koji je izgubio od Šveđanina Robina Sederlinga 7:6, 7:5. Nagradni fond turnira u Hamburgu je 2.082.500 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.