Aflalo trejdovan u Portland

Izvor: MVP.rs, 19.Feb.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aflalo trejdovan u Portland

U razmeni pet igrača, Portland je dobio ogromno pojačanje na spoljnim pozicijama.

Kako to uvek biva, poslednji dan za trejdove igrača u NBA ligi uvek bude zanimljiv, a prvi ozbiljniji trejd koji je potvrđen, jeste dogovor Portlanda i Denvera u kom je uključeno pet igrača.

Aron Aflalo je sa Alonzo Džijem trejdovan u Portland, koji je u Nagetse poslao Tomasa Robinsona, Viktora Klavera i Vila Bartona, kao i pikove prve i druge runde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
Glavni igrač u trejdu je bez dileme Aron Aflalo, koji će sa klupe da predstavlja odličnu zamenu za Veslija Metjuza i Nikolu Batuma, a njegova sjajna odbrana će sigurno pomoći Trejlblejzersima u pohodu na titulu.

Aflalo je u dosadašnjem delu sezone za Denver u proseku postizao 14.5 poena, uz 3.4 skoka i 1.9 asistencija, za 33 minuta provedena na terenu.

U toku noći biće potvrđeno još nekoliko velikih trejdova, ostanite uz "MVP" i budite dobro obavešteni pred nastavak NBA sezone.

(foto: NBA.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.