Advokati srpskih navijača traže oslobađanje

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokati srpskih navijača traže oslobađanje

Advokati četvorice srpskih fudbalskih huligana koji su optuženi za lakše prekršaje zbog nereda na utakmici Srbija – Italija u Đenovi 12. oktobra, podneli su zahteve za njihovo oslobađanje.
Sud će odluku o zahtevima za oslobađanje optuženih za blaže prekršaje, kao što je suprostavljanje službenom licu, doneti tokom sledeće nedelje, prenela je italijanska agencija Apkom.
Advokati ostale četvorice, koji su optuženi za teže prekršaje, sastaće se u utorak sa zamenicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << javnog tužioca Kristinom Kamajori, koja treba da donese odluku o eventualnoj nagodbi.
U toj grupi nalazi se i vođa jedne navijačke grupe Crvene zvezde, Ivan Bogdanov, koji se sumnjiči da je vođa nereda u Đenovi.
Ako tužilaštvo prihvati nagodbu, optuženi za teža dela bi bili osuđeni na dve godine i deportovani iz Italije. U slučaju da se, međutim, pokrene sudski postupak protiv njih, preti im kazna zatvora od najmanje četiri godine zatvora.
Zbog nereda u Đenovi ta četvorica navijača optuženi su za uništavanje imovine, nasilje prema službenim licima i ometanje javnog reda i mira.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokati zatražili oslobađanje

Izvor: S media, 27.Okt.2010

Advokati četvorice srpskih huligana, koji su optuženi za lakše prekršaje zbog nereda na utakmici Italija - Srbija u Đenovi, podneli su zahtev za njihovo oslobađanje...Odluku o tome sud će doneti tokom sledeće nedelje, prenosi italijanska agencija Apkom, a biće održan i sastanak advokata četvorice...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.