Aduric od Partizanovog dželata do anđela čuvara (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aduric od Partizanovog dželata do anđela čuvara (VIDEO)

Pored toga, Aduric je, u neku ruku, odigrao i za Partizan. Crno-beli sada zahvaljujući svom trijumfu protiv AZ Alkmara i slavlju Bilbaa u Nemačkoj, u poslednjom kolu mogu sebi da dozvole luksuz da čak izgube od Augsburga sa golom razlike u Humskoj

Aric Aduric je baskijski doktor fudbala! To je potvrdio i večeras kada je praktično sam poraz Atletik Bilbaa u Augsburgu pretvorio u pobedu od 3:2 u petom kolu L grupe Lige Evrope i obezbedio svom timu takmičenje i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na proleće.

Pored toga, Aduric je, u neku ruku, odigrao i za Partizan. Crno-beli sada zahvaljujući svom trijumfu protiv AZ Alkmara i slavlju Bilbaa u Nemačkoj, u poslednjom kolu mogu sebi da dozvole luksuz da čak izgube i sa 2:0 od Augsburga u Humskoj.

Do 83. minuta utakmice u Nemačkoj domaća ekipa je vodila i činilo se, opasno se uključila i u borbu za prvo mesto u grupi.

A onda se, kao i protiv Partizana, “ukazao“ Aduric. Sjajni napadač je u 83, a zatim i tri minuta kasnije, oba puta sa nekoliko metara, pogodio mrežu Augsburga i nokautirao domaću ekipu.

Inače, Bilbao je prvi i stigao do gola na ovoj utakmici, a strelac je bio Markel Susaeta u 10. minutu.

Posle toga su Nemci opravdali sve one fudbalske stereotipe, u pozitivnim smislu, koji ih krase. Pjotr Trohovoski je u 41. minutu izjednačio, a u 59. minutu Raul Bobadilja je bacio u delirijum navijače domaćina.

Za antiklimaks pristalica Augsburga na kraju je ipak bio zadužen junak večeri i čovek koji se potpuno neopravdano nije našao na spisku selektora Španije Visentea del Boskea.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VIDEO: Tuča "grobara" i holandske policije

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2015, 14:44

Bez ekcesa nije moglo. Mrlju na bajkovito gostovanje fudbalera Partizana holandskom AZ Alkmaru u petom kolu Lige Evrope i pobedu 2:0, bacila je grupica navijača crno-belih...Preko 1.000 pristalica "parnog valjka" doputovalo je u Alkmar kako bi bodrilo miljenike. Među njima grupa ratobornih, željna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.