Izvor: Blic, 01.Mar.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijano ide iz nevolje u nevolju

Nekadašnji reprezentativac Brazila Adrijano upada iz nevolje u nevolju, a najnovija ga je snašla pošto je zakasnio na trening Sao Paula, napustio teren pre završetka treninga i na kraju pretio jednom snimatelju!



Napadač Intera, koji je u pokušaju da se vrati u formu stigao u redove brazilskog šampiona kao pozajmljen igrač, mogao bi da bude kažnjen zbog najnovijih ispada, saopštio je klub.

"Razmotrićemo činjenice da bismo odlučili hoće li biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kazne ili ne", rekao je generalni menadžer Sao Paula Marko Aurelio Kunja.

"Najvažnije je da vlada zdrava atmosfera. Ljudi ovde moraju da budu srećni, a ako nisu, ne moraju da ostanu", kazao je on.

Prema izveštajima brazilskih medija, Adrijano je na trening zakasnio gotovo pola sata, potom je otišao u svlačionicu pre ostalih, a zatim i pretio jednom snimatelju, koji je pokušao da ga snimi dok je izlazio sa terena.

"To je bilo potpuno pogrešno i ne mogu to uopšte da opravdam", kazao je Kunja.

Adrijano je nekoliko dana ranije takođe bio u centru pažnje, pošto je prilikom dolaska tima na aerodrom u Sao Paulu, po povratku iz Kolumbije, nosio majicu umesto zvanične klupske opreme. Međutim, klub mu na tom potezu nije zamerio, navodeći da je dobio dozvolu da se presvuče u avionu.

Adrijano je u poslednjih 18 meseci ispao iz forme, a neki mediji su navodili da ima problema sa alkoholizmom. Zbog toga je izgubio mesto i u Interu i u reprezentaciji Brazila.

Nakon što je prošlog meseca došao u Sao Paulo, obećao je da će okrenuti novi list, ali je dva dana kasnije fotografisan na jednom koncertu u Riju sa konzervom piva u ruci.

Nedelju dana kasnije bio je akter jedne saobraćajne nesreće u kojoj niko nije povređen, ali se dogodila u ranim jutarnjim satima, pa je zaključeno da je prethodno bio u noćnom provodu, a ne na obaveznom odmoru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.