Adria Tur - Dimitrov pobedio Lajovića na startu

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 15:44

Adria Tur - Dimitrov pobedio Lajovića na startu

Prštali brejkovi, Lajović ipak nije uspeo.

Na startu Adria Tura, Grigor Dimitrov pobedio je Dušana Lajovića sa 2:1, po setovima 4:3, 3:4, 4:1.

Lajović je odlično otvorio meč, uzeo brejk i bio na korak od prvog seta, ali je potom pao. Dimitrov se vratio, potom je Lajoviću ukrao brejk iz trećeg pokušaja za 3:3. U taj brejku, Dimitrov je počistio Lajovića sa 7:2 za prvi set.

U drugom je takođe bilo uzbudljivo i takođe je odlučivao taj brejk. Lajović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je poveo, a onda su prštali brejkovi na obe strane.

Dimitrov je potom bio na korak od pobede, ali je Lajović uspeo da se vrati i preokrene i sa 7:5 u taj brejku dođe do izjednačenja.

Ipak, u trećem setu, Lajović je ponovo bio ispod svog nivoa, osvojio je samo jedan gem, pa je Dimitrov sa 4:1 odneo prvu pobedu na Adria Turu.

Sledeći na teren će Dominik Tim i Damir Džumhur, dok će od 16 časova "koplja ukrstiti" Novak Đoković i Viktor Troicki, a poslednji u "prvom terminu" igraće Saša Zverev i Filip Krajinović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DIMITROV SLAVIO POSLE PREOKRETA: Džumhur predao meč pri vođstvu Tima od 2:0!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2020

Bugarski teniser Grigor Dimitrov pobedio je danas u prvom kolu Grupe B Adria tura u Beogradu domaćeg igrača Dušana Lajovića sa 4:3, 3:4, 4:1.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.