Izvor: Piplmetar.rs, 23.Avg.2023, 04:30

AdmiralBet kombinacije

8485 Fredericia – Horsens 1&3+ (3.65)
Navilki smo da ekipu Horsensa gledamo u danskoj Super ligi, ali je ovaj klub prošle sezone ispao iz elitnog ranga, a nikada nije lako da se klub ekspresno oporavi od tog šoka. Na startu nove kampanje Horsens ne blista. Posle pet odigranih kola ovaj tim je tek na osmom mestu sa šest osvojenih bodova, a sada ide na noge vrlo nezgodnoj Fredericiji koja ima vrlo dobar start i devet bodova na kontu. Domaćin je posebno kvalitetno odigrao dve poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << utakmice i slavio sa 8:0 i 5:0, tako da meč protiv Horsensa dolazi u idealnom momentu, Biće ovo odlična utakmica, puna golova, a mi verujemo da su domaćini sposobni da naprave malo iznenađenje.
1464 Viktoria Koln – Rot Weiss Essen 1X&GG (3.75)
Pokazale su obe ekipe koje se takmiče u trećem rangu nemačkog fudbala ozbiljan kvalitet u uvodnoj rundi Kupa. Viktorija je izbacila bundesligaša Verder, a Esen bio blizu podviga protiv Hamburgera. Sada će se ove dve ekipe susresti u trećem kolu šampionata i trebalo bi da bude zabavno. Viktorija igra sjajno na startu nove sezone i sa maksimalnim učinkom dočekuje Esen koji je sakupio svega jedan poen. Viktorija je savladala Esen u oba međusobna duela prošle sezone, sada je u naletu i puna samopuzdanja ide po nova tri boda. Esen ima svoje adute, može da napravi problem domaćinu, postigne gol, ali će teško izbeći poraz.
5320 Rakow – FC Copenhagen 1X&0-3 (1.77)
Niko nije očekivao od Rakova da postane prvak Poljske, davale su mu se mizarne šanse da zaigra u grupnoj fazi Lige šampiona, ali evo ga u plej-ofu ovog takmičenja na korak do ostvarenja novog sna. Sjajni srpski golman Vladan Kovačević briljira na golu Rakova, a upravo će on biti glavna uzdanica Poljaka i u dvomeču protiv danskog Kopenhagena. Voli Rakov da igra na “nulu”, a ni Kopenhagen ne bi imao ništa protiv da se sve rešava u Danskoj. Očekujemo malo golova, sigurno manje od tri i dobro izdanje motivisanog Rakova koji neće izgubiti.
8465  Rapid Vienna – Fiorentina X2&GG (2.12)
Moraće finalista iz prošle sezone Lige konferencija Fiorentina kroz plej-of do grupne faze novog izdanja ovog takmičenja. Nije “viola” dobila ni malo lakog rivala, jer je bečki Rapid veoma kvalitetna ekipa sa velikom tradicijom. Ipak, nesumnjivo je da su gosti favoriti. Ekipa trenera Vićenca Italijana preferira napadački fudbal,Uvereni smo da je Fiorentina bliža pobedi, ali će i Rapid pred domaćom publikom barem jednom poentirati, jer su u poslednje dve utakmice protiv Linca i Debrecina postigli po pet golova i zasigurno imaju napadački potencjal, a videli smo na “Marakani” protiv Zvezde da “viola” lako prima pogotke.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.