Izvor: Piplmetar.rs, 23.Avg.2023, 04:30

AdmiralBet i Sportske predstavljaju

5428 Olimpija – Qarabag 0-2 (1.75)
 Pisali smo, Ljubljančani nemaju sreće, eliminisali su Ludogorec, ali im je žreb dodelio nemoguću misiju, Galatasaraj je prejak pa su ispali. Igraće u najgorem slučaju u LK, ali sa druge strane, nisu bez šansi protiv Karabaga, iako su Azeri iskusniji. Karabag je eliminisan od poljskog šampiona Rakova, ali su slavili dva puta protiv Helsinkija. Ni LE ne bi bio loš ishod leta za tim koji ima dosta stranaca. Na „Stožicama“ nas čeka velika bitka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << recept za Olimpiju je minimalac, da makar nešto ponese na daleki put u bivšu sovjetsku republiku.
5426 Klaksvik – Sheriff Tiraspol 0-2 (1.67)
 Kvota na mali broj golova pada, normalno, Klaksvik posle herojskog leta ima obezbeđenu jesen u Evropi i to u LK. Ali pošto su šokirali Ferencvaros i Haken, bili su blizu novog iznenađenja, no Molde ih je slomio u produžetku. Uteha je duel sa Šerifom koji igra odlično, Moldavci su rasturili BATE Borisov, ali niko nije u kvalifikacijama ove sezone dobio Farane u Toršaunu. Oni imaju isti plan, remi kod kuće i onda nada na gostovanju. Upalilo je dva od tri puta…
8497 Dynamo Kiev – Besiktas x (3.45)
Bešiktaš je ipak favorit, „crno-beli“ su se pojačali, žele jesen u Evropi, igra se na neutralnom terenu u Rumuniji. U Bukureštu će Kijevljani probati da opreznom igrom sačuvaju bod, eliminisali su Aris. Daleko su vremena kada je kijevski gigant bio bauk za turske timove, ali nisu bez šansi, veliki je to klub ne treba ih otpisivati. Miriše na remi sa malo golova u prvom meču.
8478 Genk – Adana GG&3+ (2.05)
Ponovo potcenjuju Adanu koja je debitant u Evropi. Pregazili su Osijek, eliminisali i Kluž, sada su korak od grupne faze. Genk je razočarao protiv Serveta, ispao i od Olimpijakosa u LE, ovo je poslednji voz za „Štrumfove“ iz Limburga. Zaista niko nije očekivao da vicešampiona Belgije na kraju ostane kratak i bori se za LK, nismo sigurni da su baš toliki favoriti kao što kvota sugeriše. Oni igraju otvoren fudbal, mada ne daju baš golove ove sezone, sa druge strane Klajvertov tim (zamenio Montelu na klupi) je dao gol i više u svim mečevima ove sezone. Trebalo bi da bude efikasna utakmica…


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.