AdmiralBet deo Tribaliona na Tari!

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2023, 02:30

AdmiralBet deo Tribaliona na Tari!

Deveta po redu trka izdržljivosti, Tribalion OCR, je organizovana u periodu od 12. do 14. maja 2023. godine na Kaluđerskim barama na Tari, gde je više od 3.000 rekreativaca i sportista iz celog sveta imalo priliku da se takmiči i istestira granice sopstvene izdržljivosti.
Tribalion je i ove godine potvrdio zašto važi za najmasovniju trku sa preprekama u regionu, a u okviru ovogodišnjeg takmičenja učesnici su mogli da se oprobaju na dve rute – Tribalion Čelendž u dužini od 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kilometar sa 35 prepreka i Tribalion Grin u dužini od 12 kilometara i 25 prepreka, dok je organizovana i trka za najmlađe u vidu tribalion Tribalion KIDS.
Prenos je uživo mogao da se prati putem Sport Kluba, a najbrži učesnici Tribalion Grin trke su Dejana Ivković i En Belačević u ženskoj, odnosno Nenad Ristić i Dejan Petrović u muškoj kategoriji, dok su na Tribalion Čelendž trci najbrže bile Natalija Ilić i Lidija Todorović, kao i Mladen Stevanović i Miloš Rajičević od muškaraca. Interesantno je i da su na trci učestvovali i pripadnici specijalnih jedinica vojske i policije koji su se takmičili u istim grupa i pod identičnim uslovima sa svim ostalim takmičarima što daje dodatnu draž trci. 

Ovogodišnji Tribalion OCR održan je pod sloganom “Oseti slobodu”, a kako bez prirode nema ni slobode, kompanija AdmiralBet, koja je ujedno i generalni sponzor košarkaške ABA lige, je bila zvanični beting partner trke sa namerom da svojim primerom pozitivno utiče na podizanje nivoa svesti o važnostima očuvanja životne sredine. AdmiralBet veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava upravo u pravcu ekologije i očuvanja prirode, pa je sa tim u vidu izvršena donacija u vidu hranilica za medvede koji žive u ovim krajevima.

Više o samom događaju i atmosferi koja je vladala tokom prethodnog vikenda možete pronaći na sajtu tribalion.rs ili na Instagram stranici @tribalion i @admiralbet_kladionica.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.